Vandaag zijn wij geopend tot 21:00 uur

7 medewerkerszekerheden

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat jij van Jumbo als werkgever mag verwachten en hoe wij jou daarmee kunnen ondersteunen om het beste uit jezelf te halen. Speciaal daarvoor hebben we onze 7 Medewerkerszekerheden bedacht. Want enthousiaste en tevreden medewerkers die met plezier naar hun werk gaan is de basis voor een succesvolle supermarkt waar klanten zich thuis voelen.

  • Als Jumbo Stramproy vinden we het belangrijk dat je naast je reguliere werkzaamheden de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wanneer we zien dat jij je als medewerker onderscheidt door je inzet of doordat je op een bepaald vlak hierdoor uitblinkt, helpen wij je graag om meer uit jezelf te halen. Bijvoorbeeld door jou meer werkzaamheden, meer verantwoordelijkheden of een eventuele opleiding aan te bieden. In overleg met je leidinggevende zal worden gekeken op welke manier Jumbo jou het beste kan ondersteunen in je ontwikkeling.

  • Werken op zondag is steeds normaler, het wordt ook steeds drukker op deze dag van de week. Hetzelfde geldt voor feestdagen. Jumbo Stramproy is 365 dagen per jaar geopend, die dagen zal er ook gewerkt moeten worden. Het is onderdeel van je arbeidsovereenkomst dat je op zon- en feestdagen ingepland kunt worden. Daar staat wel tegenover dat werken op zon- en feestdagen beloond wordt met een toeslag van 50%.En dat is mooi meegenomen!

  • Bij plezierig werken, hoort ook dat je op tijd klaar bent. Daar zetten we samen onze schouders onder. Als team (jij, je collega’s en leidinggevende) zorg je er gezamenlijk voor dat alle werkzaamheden op tijd klaar zijn. Dus is je eigen werk af, kijk dan wat je voor je collega’s kunt doen, zij doen dat ook voor jou. Iedereen wil graag op tijd naar huis. Er kunnen allerlei redenen zijn dat het later kan worden, bijvoorbeeld door veel vrij aanvragen of ziekte. Realiseer je dat jouw afwezigheid (vrij vragen of ziek zijn) altijd gevolgen heeft voor je collega’s.

  • We zijn trots op onze versproducten en weten als geen ander hoe belangrijk gezonde voeding is voor lichaam en geest. Ondanks alle voorlichting blijkt het voor veel mensen in de praktijk toch best lastig om aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente en fruit te komen. Om je daarbij een handje te helpen, staat er dagelijks vers fruit voor je klaar in de kantine. Zo heb je altijd een gezonde snack tijdens je pauze. Daarnaast kijken we altijd naar mogelijkheden om een gezonde levensstijl verder te stimuleren zodat je goed in je vel zit.

  • Je werkt bij ons omdat je geld wil verdienen. Het is dan ook fijn om te weten dat je elke 4 weken je salaris ontvangt. Iedere vierde week van het jaar ontvang je uiterlijk vrijdag je salaris. Meestal is het op woensdag al bijgeschreven maar soms heeft de bank wat meer tijd nodig. De meeste van jullie hebben een hulpkracht contract. Dat betekent dat je voor ieder gewerkt uur ook direct een toeslag voor je vakantiegeld en vakantie uren. Dat is dus een toeslag van meer dan 25% per uur! Mooi meegenomen toch?

  • Jumbo garandeert je dat je minimaal twee weken van tevoren je werkrooster ontvangt. Dit stelt jou in staat om een goede balans te vinden tussen je werk en privé. Wil je een vrije dag? Vraag die dan ruimschoots op tijd aan, minimaal 3 weken van tevoren en als dat mogelijk is liefst nog eerder, zodat we die in de planning kunnen meenemen. Dit voorkomt teleurstelling voor jezelf en voor je collega’s. Hoe eerder hoe beter want als je manager een week vooruit werkt (bijvoorbeeld rondom feestdagen of vakantieperiode) kan het vrij vragen eerder afgesloten worden.

  • Samen maken we het leuk om bij Jumbo te werken. We waarderen, respecteren en helpen elkaar en dat geeft positieve energie. Begroet naast je klanten ook altijd je collega’s als je komt werken en zeg gedag op het moment dat je gaat. Gezellig samen pauzeren in de kantine, loungen op de bank of gewoon even gezellig bijkletsen, bij ons kan het gewoon! Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging een aantal leuke feestjes per jaar dus zorg dat je die zeker niet mist! Pesten of roddelen wordt bij Jumbo niet getolereerd. Zit je ergens mee of loop je ergens tegenaan? Weet dan dat je leidinggevende voor je klaar staat met een luisterend oor. Ook kun je altijd terecht bij onze vertrouwenspersoon Tinie Seegers. We stimuleren een open collegiale sfeer en eventuele problemen of ergernissen lossen we samen op binnen het team.

© 2023
Created by